Նախագիծ՝

Հանդիպման օրը՝ մարտի 25-ին

Ժամը՝ 13։00, 13:40

Մանկավարժական ճամբարի մասնակիցների հետ կիրականացնենք փակ համտես

Համտեսելու ենք 2 տարբեր գինիներ:

Նպատակ

Մասնակիցները կարողանան առանց պիտակը տեսնելու, միայն աչք-քիթ-բերան ճանապարհով ճիշտ գնահատել գինու որակը:

Միջավայր

Մխիթար Սեբաստացի կրթահամալիրի Խաողի և գինու դպրոց

Բովանդակություն

Մասնակիցներից յուրաքանչյուրը համտեսում, գնահատում է իր գավաթի գինին ու անհատական հուշող թերթիկի վրա նշումներ է կատարում:

Համտեսին նախապատրաստող զրույց:

Անհրաժեշտ նյութեր

  • Գրիչներ
  • Հատուկ թղթեր նշումներ անելու համար
  • Գինու գավաթներ (յուրաքանչյուրին 2-ական)
  • 2 տարբեր գինիներ՝ փակված շշերով